Μενού
Επισκέψεις
χρήστες online: 2
Επισκέψεις:
Hits:
Περισσότεροι χρήστες online: 6 στις 05/09/2018 00:59
Facebook

Διαδρομές

Vagionia BeachΟ Πόρος είναι ένα καταπράσινο νησί γεμάτο ομορφιές και θαυμάσια τοπία.

Οι διαδρομές που έχουμε επιλέξει για ιππασία είναι ορεινές, μέσα από το υπέροχο πευκοδάσος, αλλά και παραθαλάσσιες, δίπλα σε κατάφυτες ακτές με θέα τα κρυστάλλινα νερά του Αργοσαρωνικού. Μπορεί να γίνει και συνδυασμός παραθαλάσσιας και ορεινής διαδρομής, που περιλαμβάνει στάση για πικ-νικ και πότισμα των αλόγων σε γραφικό εκκλησάκι του νησιού.

Vagionia BeachΟι σταύλοι μας βρίσκονται 250 μέτρα από την υπέροχη παραλία της Βαγιωνιάς. Η Βαγιωνιά, μια οργανωμένη παραλία με άμμο και βότσαλο στα βόρεια του νησιού, απλώνεται στο βάθος μιας όμορφης καταπράσινης κοιλάδας, γεμάτης λεμονιές. Διαθέτει beach bar και προσφέρεται για ήρεμες στιγμές και κάθε είδους ψάρεμα, ειδικά υποβρύχιο. Στον ανοιχτό της όρμο, μερικά μέτρα από την ακτή, μπορεί κανείς να δει ερείπια μιας αρχαίας πόλης. Στον βυθό διακρίνονται ακόμη πλακόστρωτοι δρόμοι και θεμέλια από αρχαίες κατοικίες της βυθισμένης πολιτείας.

Ο επισκέπτης μας μπορεί να συνδυάσει την ιππασία με ένα υπέροχο μπάνιο σε αυτήν την όμορφη παραλία που αξίζει να επισκεφτεί όσο βρίσκεται στο νησί.